Socialekaartvenlo.nl

Inloggen of inschrijven

Over
Rendiz ontwikkelt projecten waarbij synergie ontstaat door het op de juiste wijze combineren van commerciƫle-, publieke- en zorgdiensten. De aangeboden diensten en producten hebben daardoor grote impact op een persoon, wijk, stad of regio.
Elk afzonderlijk project biedt allerlei mogelijkheden voor het ontwikkelen van talenten van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en of ondersteuningsvraag.

De werkzaamheden die worden uitgevoerd variƫren van horecawerk, groenonderhoud, dierenverzorging, hout- en metaalwerkplaats, creatieve ateliers, detailhandel en schoonmaak/ facilitair. Alle projecten van Rendiz zijn terug te vinden op de website: www.rendiz.nl.

Het doel van Rendiz blijft het bieden van kansen op participatie. Dat doel is 100%: iedereen zou moeten kunnen meedoen. Daar blijft de organisatie aan werken.
Contact
Industrieterrein 4, Panningen
5981NK
077 382 38 50

Deelnemers (1)

Klopt er iets niet? Geef het door!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.