Socialekaartvenlo.nl

Inloggen of inschrijven

Over
Sinds ik in 1989 als kwajongen begon met graffiti spuiten is mijn doel altijd geweest om de lat telkens een stukje hoger te leggen.
Eerst door meer en op gewaagdere plekken te spuiten dan andere artiesten en nu ik ouder ben door mezelf vooral creatief uit te blijven dagen. Iedere schildering, of het nu een reusachtige gevel van een bedrijfspand is of een kleine wand bij iemand thuis, moet beter zijn dan de vorige.
Door deze drive voelt het maken van muurschilderingen voor mij zelden als werk maar vooral als iets wat ik met ontzettend veel plezier en gedrevenheid doe.

Een goed oog voor detail en doordachte kleurencombinaties kenmerken mijn werk. Daarnaast vind ik het belangrijk dat mijn schilderingen communiceren met de omgeving. Ze moeten passen in het interieur of in de openbare ruimte waarin ze zich bevinden. Maar ze moeten ook de sfeer en vaak zelfs de vormen van deze ruimtes veranderen. Ze dienen de toeschouwer te prikkelen en nieuwsgierig te maken. Kortom; een goede muurschildering moet op alle fronten passen.

Op deze website ziet U een klein gedeelte van de honderden werken die ik in de afgelopen jaren gemaakt heb. Om op de hoogte te blijven van mijn laatste projecten kunt u terecht op mijn facebookpagina.
Contact
Venloseweg 74, Tegelen
5931GV
06-15 16 41 15?

Deelnemers (1)

Klopt er iets niet? Geef het door!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.