Socialekaartvenlo.nl

Inloggen of inschrijven

Zelfregiecentrum Venlo

Voel je welkom bij Zelfregiecentrum Venlo, sinds kort gevestigd in Centrum Blerick. Open voor iedereen om een praatje te maken, een spelletje te doen, koffie te drinken, zich creatief en/of muzikaal uit te leven, en misschien gelijkgestemden te vinden. Misschien om weer een nieuw netwerk op te bouwen, of om een herstelcursus of verdiepende cursus te volgen.

Zonder onderscheid en zonder verwijzing is iedereen die zich kan houden aan onze spelregels van onderling respect en veiligheid, welkom. De Open Inloop is dagelijks geopend is van 9u tot 16u en in het weekend van 10u tot 16u. Het ZRC kent diverse medewerkers, vrijwilligers en bezoekers die vanuit hun eigen ervaring hun kennis delen, of alleen maar dat luisterend oor zijn. Met anderen die ook het nodige hebben meegemaakt of nog steeds meemaken, of met u, als geïnteresseerde of wellicht familie van iemand met ontwrichtende ervaringen. Zie onze website en onze facebookpagina voor meer info, of loop gewoon eens binnen!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.